مزايا و تاثيرات موسيقي بر ذهن

مطالاب عمومي و آموزشي در حوزه هاي مختلف

مزايا و تاثيرات موسيقي بر ذهن

پردازش صدا يكي از دشوارترين كارهاي مغز انسان است. اين كار شامل چندين سيستم مغزي است كه نياز به پاسخگويي در ميكرو ثانيه دارند. در طول تاريخ توسعه بشر ، مهم است كه بقا بتواند صداي تاريك شاخه يا برگ خرد را فوراً و دقيقا بشناسد.

اين توانايي در پردازش مؤثر آهنگهايي با توانايي زبان و خواندن دارد و همچنين براي ايجاد موسيقي بسيار مهم است. براي درك زبان ، كودك بايد به طور طبيعي به صدا هاي نامه با سرعت سريع رعد و برق پاسخ دهد. كودكاني كه با اين توانايي مبارزه مي كنند ، در شنيدن تفاوت بين صداهاي مشابه مانند / ba / و / ga / مشكل دارند. و اين فقط يكي از تعدادي مهارت شنيداري است كه كودكان براي مقابله با پيچيدگي هاي زبان مورد نياز هستند.
هنگامي كه موسيقي مي سازيم ، بايد بتوانيم به جاي حروف ، از نت ها تمايز قائل شويم و از آنها براي ايجاد آكورد ، نوازندگي و ترانه هاي كامل مشابه روش توليد كلمات ، جملات و پاراگراف ها استفاده كنيم. ما همچنين بايد الگوهاي ريتم را دنبال كنيم و صداي ساز يا صداي خود را از ساير صداهاي اطرافمان انتخاب كنيم.

مطالب مرتبط: محدوديت سني براي يادگيري موسيقي

تاثيرات موسيقي بر مغز

 

اگر مغز يك عضله است ، پس يادگيري نواختن يك ساز و خواندن موسيقي ، تمرين نهايي است. دو مطالعه جديد از موسسه مغز و خلاقيت در USC نشان مي دهد كه آموزش آموزش موسيقي دو سال نيز داراي مزاياي چندگانه است. آموزش موسيقي مي تواند هم ساختار ماده سفيد مغز را كه حامل سيگنال هايي از طريق مغز است و هم ماده خاكستري را تغيير مي دهد ، كه شامل بيشتر نورون هاي مغز است كه در پردازش اطلاعات فعال هستند. آموزش موسيقي همچنين مشاركت شبكه هاي مغزي كه وظيفه تصميم گيري و توانايي جلب توجه و مهار انگيزه ها را دارند را افزايش مي دهد.

در حالي كه بازي ها و برنامه هاي آموزش مغزي ممكن است مطابق با رعايت نكوهش باشد ، به خوبي مشخص شده است كه برخي فعاليت هاي ديگر و انتخاب سبك زندگي مي توانند داراي مزاياي عصبي باشند كه باعث ارتقاء سلامت كلي مغز مي شود و ممكن است به پير شدن ذهن كمك كند. يكي از اين موارد آموزش موسيقي است. تحقيقات نشان مي دهد كه يادگيري نواختن يك ساز موسيقي براي كودكان و بزرگسالان به طور يكسان مفيد است ، و حتي ممكن است براي بيماراني كه از صدمات مغزي بهبود مي يابند مفيد باشد.

تاثيرات موسيقي بر مغز

موفقيت در مدرسه و در جامعه به مجموعه اي از توانايي ها بستگي دارد. بدون پيوستن به بحث و گفتگوهاي مداوم در مورد ماهيت هوش به عنوان يك توانايي اساسي ، مي توانيم ثابت كنيم كه برخي از اقدامات هوش كودك با آموزش موسيقي در واقع افزايش مي يابد. بار ديگر ، اين طيف گسترده از داده ها از پايه اي طولاني از دانش حكايات حكايت مي كنند تا اين كه آموزش موسيقي بچه ها را باهوش تر مي كند. با اين حال ، آنچه جديد و خصوصاً قانع كننده است ، تركيبي از مطالعات رفتاري كاملاً كنترل شده و تحقيقات عصبي پيشگويي است كه نشان مي دهد چگونه مطالعه موسيقي مي تواند به طور فعال در رشد مغز نقش داشته باشد.

ساير مزيت هاي آموزش موسيقي

  • آواز خواندن و نواختن سازهاي بادي كه نياز به نفس عميق از ديافراگم دارد باعث تقويت ريه و سيستم عصبي و بهبود بيماري هاي ريوي مي شود.
  • نواختن موسيقي سبب متمركز شدن انرژي روي فعاليت مثبت مي شود كه باعث كاهش ضربان قلب و از بين رفتن استرس مي شود.
  • با تمرين موسيقي به صورت انفرادي و گروهي گوش بايد همزان چند صدا با نت هاي مختلف را در قالب ريتم مشخص بشنود كه اين كار باعث بهبود عملكرد شنوايي، تشخيص صداهاي مختلف از يكديگر و شنوايي بهتر در مكلالمات روزمره شما مي شود.
  • به كار انداختن و تقويت عضلات دست و كمر و كاهش درد در اين نواحي با نوازندگي منظم ساز هاي موسيقي با عادت دادن نوازنده به درست نشستن.
  • آموزش موسيقي با به كار انداختن و افزايش فعاليت مغز باعث تقويت حافظه مي شود و از الزايمر جلوگيري مي كند.
  • استفاده همزمان ازهر دو دست و پا و كه با ريتم نيز همراه مي شود باعث افزايش هماهنگي اجزاي بدن وبهبود فعاليت هاي حركتي مي شود.
  • اجراي موسيقي و خواندن نت هاي موسيقي باعث تقويت توانايي براي پردازش اطلاعات با ايجاد ارتباط بين بخش هاي مختلف مغز مي شود. در نتيجه، فهم و درك اطلاعات در ساير حوزه ها نيز آسان مي شود.

براي اطلاعات بيشتر به بلاگ كالج موزيك مراجعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.